Orman Mühendisligi ve Orman Endüstri Mühendisliginde Kariyer

Yayın Tarihi : 06/05/2012

Bartin Üniversitesi ile TMMOB Orman Mühendisleri Odasi Bati Karadeniz Sube Baskanligi tarafindan “Orman Mühendisligi ve Orman Endüstri Mühendisliginde Mesleki Kariyer” konulu bir panel düzenlendi. Panele Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi ve Orman Mühendisleri Odasi Bati Karadeniz Sube Baskani Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, Bartin Belediye Baskan Vekili Hüseyin Firincioglu, Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardimcisi Ahmet Ünver katildi.

“Orman Mühendisligi ve Orman Endüstri Mühendisliginde Mesleki Kariyer” konulu panelin baskanligini Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi ve Orman Mühendisleri Odasi Bati Karadeniz Sube Baskani Prof. Dr. Azize Toper Kaygin yapti. Panele Orman Mühendisleri Odasi Bati Karadeniz Subesi Ikinci Baskani Nafiz Akel, Orman Mühendisleri Odasi Bartin Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. Gökhan Gündüz, Orman Mühendisleri Odasi Bati Karadeniz Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Aydin Kirimli, Orman Mühendisleri Yayin Kurulu Üyesi ve Orman Mühendisleri Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Erikgenoglu, Serbest Orman Mühendisi Gökhan Karpuz ve Orman Mühendisleri Odasi Zonguldak Temsilci Yardimcisi Salih Kuvvetli panelist olarak katildi.