Ögrencilerimiz ABA TV’de canli yayina katildi

Yayın Tarihi : 06/05/2011

Üniversitemiz Insaat Mühendisligi Bölümü ögrencisi ve Ögrenci Konseyi Baskani Can Selçuk, Isletme Yönetimi Bölümü ögrencisi ve Ögrenci Konseyi Baskan Yardimcisi Serife Ilhan, Orman Endüstri Mühendisligi Bölümü ögrencileri Seda Topaloglu ve Abdurrahim Erboga, Isletme Yönetimi Bölümü ögrencisi Duygu Ünal, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ögrencisi Çaglar Aydogdu, ABA TV'de yayinlanan "Ayhan Acar'la Gündem" adli programa katildi. Canli yayinlanan programda ögrencilerimizin Üniversitemiz'den ve Bartin'dan beklentileri dile getirildi. Öncelikli sorunlarinin barinma oldugunu belirten ögrenciler, sehrimizde sosyal ve kültürel etkinlikler ile bu etkinliklerin yapilabilecegi mekânlarin az olmasina dikkat çektiler.
Canli yayin programinin ikinci bölümünde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, programa telefonla baglanarak açiklamalarda bulundu. Bartin Üniversitesinin giderek büyüdügünü, ögrencilerin de artis göstermesinden dolayi sorunlarin çogaldigini belirten Rektör Kaplan, yönetim olarak ögrencilere en iyi ortami hazirlamaya çalistiklarini söyledi.