Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi’nda ikincilik ödülü Üniversitemizin

Yayın Tarihi : 01/02/2012

Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi'nda Üniversitemizi temsil eden futbol takimi, ikincilik ödülü aldi. Müsabakalara sporcu olarak katilan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Üniversitemizin bu gibi faaliyetlere katiliminin artacagini belirtti. Sehir ve üniversite isbirligi ile daha basarili organizasyonlarin da yapilabilecegini belirten Kul, "Bu gibi faaliyetler için biz, Üniversite olarak daima haziriz." dedi. Turnuvaya Üniversitemiz personelinden Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Yrd. Doç. Dr. Ermedin Totiç, Yrd. Doç. Dr. Volkan Kirmaci, Yrd. Doç. Dr. Alaattin Metin Kaya, Yrd. Doç. Dr. Serkan Ates, Yrd. Doç. Dr. Tugrul Varol, Ars. Gör. Murat Sarikabak, Ars. Gör. Nihat Yildiz, Ertan Kurt ile Murat Basoglu katildi. Ayrica Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Ars. Gör. Murat Sarikabak da resmî kategoride gol krali olarak ödül aldi.