BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

“Hayirsever Halkimiz Örnek Bir Davranis Sergiledi”

Yayın Tarihi : 16/02/2016

 Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartin’in Ulus Ilçesinde yapimi tamamlanan Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) incelemelerde bulundu. Rektör Kaplan ile birlikte Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, MYO Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Genel Sekreter Erturan Asilogullari ve üniversitenin idari yöneticilerinin de yer aldigi heyete, Ulus Kaymakami Selçuk Sakar, Ulus Belediye Baskani Hasan Hüseyin Uzun ile Ulus’a Hizmet Vakfi Baskani Ziya Çelik de eslik etti. Hayirseverlerin destegiyle tamamlanan MYO binasini gezen Rektör Kaplan ve beraberindekiler derslikler, laboratuvar, idari bürolar ve rekreasyon alanlari hakkinda bilgi aldi.

“Bartin Gelisimini Üniversiteyle Sürdürüyor”

Hayirseverlerin destegiyle yapilan MYO binasi hakkinda konusan Rektör Kaplan, “Ulus Kaymakamligi ve Ulus Belediyesi “Bir Tugla da Sen Koy” kampanyasini baslatarak örnek bir adim attilar. Ulus’a Hizmet Vakfi ile Üniversitemiz arasinda bu is için bir protokol imzalandi. Atilan bu adimlar, hayirsever halkimiz tarafindan da destek görerek nihayete ulasti. Ulus halki verdigi sözü yerine getirdigini gösterdi. Hayirsever halkimiz örnek bir davranis sergilemis oldu. Böylece hem Üniversitemiz hem Ulus Ilçemizin bazi kazanimlari oldu. Basta hayirsever Ulus halkimiz olmak üzere Ulus Kaymakami Selçuk Sakar, Ulus Belediye Baskani Hasan Hüseyin Uzun ile Ulus’a Hizmet Vakfi Baskani Ziya Çelik’i kutluyor ve kendilerine tesekkür ediyorum. Üniversitemiz Bartin’in ekonomik, sosyal ve kültürel gelisimine önemli katkilar sagliyor.” diye konustu.

Yapilan incelemelerin ardindan heyet, egitim ve ögretime hazir hale getirilen MYO binasinin devir teslimi ile ilgili Ulus Kaymakamligi’nda bir toplanti yapti.