BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Hali saha futbol turnuvasi finalleri sona erdi

Yayın Tarihi : 25/05/2011

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi tarafindan Bahar Senlikleri kapsaminda düzenlenen Hali Saha Futbol Turnuvasinin finalleri gerçeklestirildi.  Turnuvanin sampiyonu, ögrencilerden olusan "Oguzhan Spor" olurken ikincilik, Üniversitemiz idari personelinin olusturdugu “657 Memurlar”  takiminin oldu. Dereceye giren takimlara ödülleri törenle verildi.
16 takimin katildigi turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, müsabakalarin kardeslik ortaminda ve spor ahlakina uygun sekilde geçmesinden dolayi tüm sporculari tebrik ettigini ve önümüzdeki yillarda bunun gibi spor etkinliklerine daha çok yer vereceklerini söyledi.

Egitim-Bir-Sen Bartin Subesi ile Sargin Matbaasi’nin destek verdigi turnuvanin birincilik kupasini ve ödülünü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, ikincilik kupasini ve ödülünü Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, üçüncülük kupasini ve ödülünü de Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes verdi.