Egitim Bilimleri Enstitüsü Ilk Ögrencilerini Aliyor.

Yayın Tarihi : 03/01/2013

Bartin Üniversitesi Egitim Bilimleri Enstitüsü 2012-2013 Egitim-Ögretim Yili Bahar Yariyilinda Egitim Bilimleri Anabilim Dali Egitim Programlari ve Ögretim Bilim Dalina ilk kez yüksek lisans ögrencisi alacak.

Egitim Bilimleri Enstitüsünün Bartin Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Kaplan’in önemli gayretleri sonucu açildigini belirten Enstitü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, gelecek dönemlerde lisansüstü egitimde Bartin’in merkez olabilecegini söyledi.

Yüksek lisans programina basvurmak isteyen adaylarin, istenen evraklarla birlikte 14-16 Ocak 2013 tarihleri arasinda Bartin Üniversitesi Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlügüne sahsen ya da posta yoluyla müracaat etmeleri, ALES’ten Esit Agirlik puan türünde en az 55 puan almis olmalari, lisans genel not ortalamasinin en az 4.00 üzerinden 2.50 veya 100 üzerinden 65 olmasi gerekiyor.

Basvurularla ilgili ayrintili bilgiye bu adres'ten ulasabilirsiniz.