Çaglayan Piknik Alani Peyzaj Projeleri Ödüllendirildi

Yayın Tarihi : 07/07/2011
Bartin Belediyesinin Üniversitemiz Peyzaj Mimarligi Bölümü ögrencilerine yönelik olarak düzenledigi "Çaglayan Piknik Alani Peyzaj Projesi" çalismasinda derece alanlar ödüllendirildi. Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi 4. sinif ögrencileri Merve Peker ve Cemil Aktas'a Belediye Baskani Cemal Akin tarafindan tesekkür belgesi verildi.

Bartin Belediyesinin Üniversitemiz Peyzaj Mimarligi Bölümü ögrencilerine yönelik olarak düzenledigi "Çaglayan Piknik Alani Peyzaj Projesi"çalismasinda derece alanlar ödüllendirildi. Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi 4. sinif ögrencileri Merve Peker ve Cemil Aktas'a Belediye Baskani Cemal Akin tarafindan tesekkür belgesi verildi. Belediye Baskani Cemal Akin, proje yarismasinda derece alan ögrencilere basari belgelerini takdim ederken yaptigi konusmasinda sunlari söyledi: "Çaglayan Piknik Alani; Bartin Irmaginin kiyisinda, vatandaslarimizin ailece piknik yaparak hos vakit geçirebilecegi güzide yerlerimizden bir tanesidir. Bu piknik alanimizi, gerek görsel açidan gerekse kullanim kolayligi açisindan en iyi sekilde vatandaslarimizin hizmetine sunmak amaciyla baslattigimiz proje çalismasinda, derece alan arkadaslarimizi gösterdikleri basari için kutluyor, onlara basarilarinin devamini diliyorum." Dereceye giren proje sahiplerine çeyrek altin hediye edildi.