BÜNSEM projesi Grundtvig Programina kabul edildi

Yayın Tarihi : 07/07/2011
Bartin Üniversitesi Sürekli Egitim ve Arastirma Merkezi (BÜNSEM), "Yetiskinlere Yabanci Dil Ögretimi Yoluyla Kültürler Arasi Farkindaligin Gelistirilmesi" projesi ile Avrupa Birligi ögrenme ortakligi projesi olan Grundtvig Programina, Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan 16.500 avroluk hibeyle kabul edildi.

Bartin Üniversitesi Sürekli Egitim ve Arastirma Merkezi (BÜNSEM), "Yetiskinlere Yabanci Dil Ögretimi Yoluyla Kültürler Arasi Farkindaligin Gelistirilmesi" projesi ile Avrupa Birligi ögrenme ortakligi projesi olan Grundtvig Programina kabul edildi. Grundtvig Programi; bilginin sürekli yenilenmesi neticesinde olusan gereksinimleri karsilamayi, yetiskinlere yasamlari boyunca bilgi ve becerilerini gelistirmek için imkânlar sunarak istihdam olanaklarini artirmayi ve kisilerin toplumda meydana gelen degisikliklere uyum saglamalarini amaçliyor. Ekim 2011'de baslayacak olan proje, Temmuz 2013'e kadar devam edecek. Proje kapsaminda; programa katilan ülkelerle birlikte (Ispanya, Italya, Norveç, Polonya, Slovakya, Romanya), yetiskinlere yönelik kültürel farkindaligi artirmayi amaçlayan dil egitimleri gerçeklestirilecek. Bu proje, yüzlerce çalisma arasindan seçilerek Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan 16.500 avroluk hibeyle kabul edildi.