BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinin 4. Kurulus Yili ve Bahar Senligi Etkinlikleri Basliyor

Yayın Tarihi : 17/05/2012

Senlikler 22 Mayis Sali günü baslayacak, 25 Mayis Cuma günü sona erecek. Senlikler kapsaminda gerçeklestirilecek etkinliklerle Bartin Üniversitesi ögrencileri, bir yilin yorgunlugunu müzik dinleyerek ve dans ederek atacak.

Etkinlikler, 22 Mayis Sali günü Saat 14.00’te yapilacak olan açilis töreni ile baslayacak. Açilis töreninin ardindan Bartin Üniversitesi Halk Oyunlari Toplulugu ile Bartin Belediyesi Halk Danslari Toplulugu konferans salonunda gösteri yapacak. Açilis töreni çikisinda Meslek Yüksekokulu Tasarim Bölümü Ögr. Gör. Murat Sari tarafindan hazirlanan karma sergi ile Mühendislik Fakültesi Ögrencisi Süleyman Çetin’in karikatür sergisi gezilecek. Saat 16.30’da ise Bir Nefes Anadolu Sanat Toplulugunun gösterileri yer alacak. Bartin Kültür Merkezinde gerçeklestirilecek gösteri tüm halkimiza ücretsiz olarak sunulacak.

Etkinlikler Tanitim Videosu

23 Mayis Çarsamba günü saat 13.00’te Bir Nefes Anadolu Sanat Toplulugu senlik alaninda gösteri yapacak. Saat 14.30’da ise Üniversite Gruplari sahne alacak. Saat 20.00’de Ankara Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi Bartin Üniversitelilerle bulusacak.

Senligin 3. gününde Dj ve Üniversite Gruplarinin performanslarinin ardindan, konferans salonunda Osman Cavci Tiyatrosu “Öyle Bir Gerzek Televizyon ki” adli oyunu sahneleyecek.

Son gün ise üniversite gençlerinin begenisini toplayan GRUP 84 sahne alacak. Dillerden düsmeyen sarkilarini, sevenleri için seslendirecek olan GRUP 84'ün konserine yogun bir katilim bekleniyor. Konserin ardindan ise senlikler havai fisek gösterisiyle son bulacak.