Bartin Üniversitesinden Özel Güvenliklere Egitim

Yayın Tarihi : 19/04/2015

Bartin Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen egitim iki gün sürdü. Bartin Üniversitesi ve KYK Bartin Müdürlügünde görev yapan 105 özel güvenlik görevlisi, Bartin Üniversitesi ve Bartin Il Emniyet Müdürlügünden personeller tarafindan bilgilendirildi. Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Bartin Üniversitesi Idari ve Mali Isler Dairesi Baskani Yavuz Çomarli, egitim seminerleriyle özel güvelik görevlilerinin sorumluluk alanlarinin tamaminda etkin bir hizmet verebilmelerini saglamayi amaçladiklarini söyledi. Çomarli, verilen egitimin içerigi hakkinda da bilgiler vererek, “Özel güvenlik görevlilerine bes farkli konuda egitim verildi. Seminere katilanlara toplumsal olaylar ve gruplarin özellikleri, risk analizleri ve güvenlik önlemleri, süpheli paketlerde alinmasi gerekli tedbirler, yüksekögretim kurumlari ögrenci disiplin yönetmeligi ve kisiler arasi iletisim konularinda egitim verilmistir. Egitimin, Üniversitemizin ve Kredi Yurtlar Kurumunun hizmet kalitesini artiracagini temenni ederim.” dedi.