BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinde Kariyer Planlama ve Is Güvenligi Semineri

Yayın Tarihi : 17/03/2014

Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisligi Bölümü tarafindan “Kariyer Planlama ve Is Güvenligi” konulu egitim semineri düzenlendi. Seminerin açilis konusmasini yapan Orman Endüstri Mühendisligi Bölüm Baskani Doç. Dr. Bülent Kaygin, “ yaklasik üç yildir bölümüzde is güvenligi dersini vermekteyim. Bu dersi açmamizdaki amaç o yillarda yeni yeni önem kazanmaya baslayan ve bugünlerde zirve yapan bir meslek kolu haline gelen is güvenligi uzmanligi konusunda ögrencilerimizde bir farkindalik olusturmakti. Su an, bu alanda bizim bölümümüzden mezun olan ve is güvenligi uzmani olarak çesitli isletmelerde çalisan birçok ögrencimiz var.” diye konustu.

Daha sonra Iskur is ve meslek danismanlari Yasin Karakas ‘’Iskur’un Falliyetleri’’,  Gamze Arslan ise “Is Arama Becerileri ve Özgeçmis Hazirlama’’ konulu sunum yapti. Metro Turizm Egitim Müdürü Mehmet Adigüzel ögrencilerin Metro Turizm hakkinda sorularini cevapladi. Is Güvenligi Uzmani Ilknur Kavas is güvenligi konusunda konustu. Ardindan Bartin Iskur Il Müdürü Ramazan Erdim’e, Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Galip Öztürk adina Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kalayci’ya plaketleri verildi. Metro Turizm Genel Müdür Yardimcisi Recai Kuzey’e, Bati Karadeniz Bölge Müdürü Soner Öge’ye, Metro Turizm Pazarlama Sorumlulari Adem Kararmis ile Nagihan Kaya’ya tesekkür belgesi verildi. Ardindan Metro Turizm tarafindan çekilis yapildi. Çekilisi kazanan 20 ögrenciye Metro Turizm biletleri hediye edildi.

Seminere Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, Iskur Il Müdürü Ramazan Erdim, ögretim üyeleri ve ögrenciler  katildi.


Doç. Dr. Bülent KAYGIN


ISKUR Is ve Meslek Danismani Yasin KARAKAS


ISKUR Is ve Meslek Danismani Gamze ARSLAN


Is Güvenligi Uzmani Ilknur KAVAS


Metro Turizm Egitim Müdürü Mehmet ADIGÜZEL