Bartin Üniversitesi’nde Ahmet Serif Izgören Semineri

Yayın Tarihi : 08/03/2013

Bartin Üniversitesinde “Süpermen Türk Olsaydi” konulu bir seminer veren Ahmet Serif Izgören, ögrenciler tarafindan yogun ilgi gördü. Kamil Koç Turizmin sponsorlugunda düzenlenen etkinlige katilimin yogun olmasi nedeniyle konferans salonunda ayakta kalan ögrenciler, protokol önünde ve sahnede yerlere oturarak semineri takip etti.

Motivasyon, girisimcilik, is kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hosgörü konularindan söz eden Izgören, "Insan vardir, dokundugu seye deger katar, insan vardir, dokundugu seye deger kaybettirir. Hayatiniza deger katip katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptiginiz her ise kalite katmalisiniz. Ancak ülkemizde isine kalite katanlar çok az. Bu nedenle isinizi kaliteli yaparsaniz mutlaka fark edilir ve emeginizin karsiligini alirsiniz. Isinizde basarili olmaniz için is kalitesi, girisimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu degerlere vatan sevgisi ve hosgörü gibi iki çiçegi de eklemek zorundasiniz." diye konustu.

Seminer sonunda Garnizon Komutani Dz. P. Alb. Mehmet Sandikli, Ahmet Serif Izgören'e hediyesini verdi.