Bartin Üniversitesinde Tenis Antrenörlügü Kursu Basladi

Yayın Tarihi : 15/01/2014

Bartin Üniversitesi BESYO ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) isbirligiyle üniversitemizde 1. Kademe Tenis Antrenörlügü kursu basladi. Tenis Federasyonu tarafindan görevlendirilen iki uzman antrenör tarafindan verilen kursa 47 kursiyer katildi. Bartin Üniversitesi spor salonunda yapilan açilisa Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, ögretim elemanlari, TTF egitmenleri ve kursiyerler katildi. BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Bartin'da bu spor dalinin gelismesinden ve bu gelismede BESYO olarak bir paylarinin olmasindan gurur duyduklarini, böyle egitimlerin ileriki yillarda artarak devam edecegini söyledi. BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, “Beden egitimi ve spor alaninda üniversitemize her türlü destegi sunan Rektörümüze tesekkür ediyoruz. Bu etkinligin gerçeklesmesinde BESYO Müdür Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Ali Özkan’i, Yüksekokulumuz ile Türkiye Tenis Federasyonu arasinda iletisim ve isbirliginin saglanmasinda özverili çalismalarindan dolayi kutluyorum. Beden egitimi ve spor anlaminda Bartin’da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz.” diye konustu.  Daha sonra Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi ögrencileri Fatma Özçelik, Umuthan Inan ve Nihal Muta, Rektör Kaplan’a kendi yaptiklari tenis topu firlatma makinesini sundular.