Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi Ögrencileri TÜYAP Fuarinda

Yayın Tarihi : 29/03/2010

Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi Bölümü ögrencileri, 25-28 Mart 2010 tarihleri arasinda TÜYAP Fuarcilik A.S. tarafindan düzenlenen BAHÇE DÜNYASI 2010- 5. Istanbul Bahçe Mobilyalari, Peyzaj Tasarimi ve Bahçe Mimarisi Fuarinda, ürettikleri projeleri sergilediler.

Fuarda, ögrencilerin son yillarda yapmis olduklari Ulus Kentsel Tasarim Projesi, Pendik Çinardere Rekreasyon Alani Peyzaj Düzenleme Projesi, Çaycuma Rekreasyon Alani, Eskisehir Kent Parki Peyzaj Tasarim Projesi, Bartin Kültür ve Sanat Parki Düzenleme Projesi ile Bartin Çaglayan Piknik Alani Peyzaj Düzenleme Projesinden örnekler katilimcilarla paylasildi.Bartin Üniversitesine ait stant, katilimcilardan büyük ilgi gördü.

Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi Bölümünden 46 ögrencinin katildigi etkinligin yürütmesinde Prof. Dr. Mehmet Sabaz, Dr. Mustafa Artar, Yüksek Lisans Ögrencisi Oguz Ates bulunuyor.