Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi, Avrupa Doga Koruma Merkezi Üyeligine Kabul Edildi.

Yayın Tarihi : 27/05/2014
akültesi, Avrupa'da doganin, biyolojik çesitliligin ve peyzajin korunmasi ve sürdürülebilir bir sekilde kullanilmasi için çalisan, bir sivil toplum kurulusu olan, Avrupa Doga Koruma Merkezi (ECNC) agina kabul edildi. Orman Fakültesi, arastirmalariyla ECNC’ye destek verecek. ECNC Birlesmis Milletler Avrupa Komisyonu, Avrupa Çevre Ajansi ve Avrupa Konseyi gibi örgütlere uzmanlik hizmeti sagliyor. ECNC yöneticisi Rob Walters, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar’a gönderdigi yazida, Bartin Üniversitesi Orman Fakültesinin arastirma ve uzmanlik alaniyla Avrupa Doga Koruma Merkezi agini gelistirecegini ve güçlendirecegini belirtti.