BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi “Bati Karadeniz I. Gemi Insa ve Entegre Sanayii” Çalistayi

Yayın Tarihi : 12/09/2012

 

 

Bartin Üniversitesi, hem üniversite-sanayi isbirligi kapsaminda hem de Bati Karadeniz Bölgesi’nde kalici ve entegre bir eser birakma anlaminda gemi ve entegre sanayisine yönelik 15 Eylül 2012 tarihinde bir çalistay düzenleyecek. Bartin Üniversitesi ile Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) isbirliginde gerçeklestirilecek olan “Bati Karadeniz I. Gemi Insa ve Entegre Sanayii” çalistayinda Bartin Üniversitesi, hem bölgedeki gemi ve entegre sanayisinin yeniden canlandirilip yapilandirilmasina hem akademik ve pratik bilgilerin olumlu etkilesimine hem de devlet-akademi-sanayi üçgeninin çalistirilmasina hizmet etmeyi amaçliyor.

Çalistayda, Bati Karadeniz gemi insa ve entegre sanayisinin sorunlari, çözüm önerileri ve gelecek öngörüleri degerlendirilecek. 15 Eylül Cumartesi günü saat 09.30’da baslayacak çalistayin ilk oturumunda, bölgesel kalkinmada Bati Karadeniz gemi insa ve entegre sanayisi, ikinci oturumunda da Bati Karadeniz gemi insa ve entegre sanayisinin gelecegi konusulacak.

Konuya ilgi duyan herkes çalistaya katilabilir. Detayli bilgi almak isteyenler http://bakgem.bartin.edu.tr adresini ziyaret edebilirler.