BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi Bahar Senlikleri Kupalari Sahiplerine Verildi.

Yayın Tarihi : 29/05/2012

Bartin Üniversitesinin Kurulusunun 4. Yili ve Bahar Senlikleri Kupasi sona erdi. Bahar Senliklerinin son gününde Grup 84 konseri öncesinde gerçeklestirilen törende, 12 ayri dalda bireysel ve takim olarak ödül verildi. Üç hafta süren ve 800 sporcunun katildigi turnuva büyük ilgi gördü.

Ödül töreninin kupalarini Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz, Personel Dairesi Baskani Mehmet Ali Kaleli, Ögrenci Isleri Dairesi Baskani Yusuf Türkay, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Baskani Hüseyin Göl, Yapi Isleri ve Teknik Dairesi Baskani H. Ömer Odabas, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Baskani Bayram Aydin, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Nigar Yaman verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde Gençlik Haftasi kapsaminda Bocce ve Tenis Turnuvasi düzenlendi. Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile Tenis Federasyonu Il Temsilcisi Ars. Gör. Murat Sarikabak tarafindan yönetilen turnuvanin ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Ali Özdemir ile Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile Tenis Federasyonu Il Temsilcisi Ars. Gör. Murat Sarikabak verdi. Ars. Gör. Murat Sarikabak tarafindan yönetilen etkinliklerde ödül alan sporcular sunlar: