BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi Azerbaycan’da Görüsmelerde Bulundu

Yayın Tarihi : 15/05/2014
p;ouml;rü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve beraberindeki heyet Mevlana Degisim Programi kapsaminda Azerbaycan Mimarlik ve Insaat Üniversitesi, Hazar Üniversitesi, Bakü Devlet Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Gence Üniversitesi ile görüsmelerde bulundu.

 Bakü Devlet Üniversitesi ile akademik ve kültürel iliskiler kurmak, akademisyen ve ögrenci degisimi yapmak, ortak arastirma projeleri yürütmek, ortak bilimsel ve kültürel etkinlikler düzenlenmek amaciyla isbirligi protokolü imzalandi. Anlasma Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abel Maharramov tarafindan imzalandi. Bartin Üniversitesinin daha önce Mevlana Degisim Programi anlasmasi olan Azerbaycan Mimarlik ve Insaat Üniversitesi, Hazar Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Gence Üniversitesi ile de görüsmelerde bulunuldu. Daha sonra Azerbaycan Milli Meclisi ziyaret edildi.

Görüsmelere Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile birlikte Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekan Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Said Ceyhan, Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fikret Kocabas, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Tümen, Mühendislik Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Eitimad Ayvazov, Mevlana Degisim Programi Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Savas Bülbül, Genel Sekreter Erturan Asiogullari katildi.