Bartin Meslek Yüksekokulundan Altin Eller Projesine Destek

Yayın Tarihi : 28/03/2012

Bartin Emniyet Müdürlügü tarafindan yürütülen Altin Eller projesi ile cam ve plastik siselerin degisik renk ve ebatlarindaki plastik kapaklari toplanirken toplanan kapaklar karsiliginda tekerlekli sandalyeler temin ediliyor. Temin edilen tekerlekli sandalyeler ise ihtiyaç sahibi engellilere takdim ediliyor.

500 plastik kapak topladilar

Her geçen gün daha fazla destegin geldigi projeye son olarak Bartin Meslek Yüksekokulundan destek geldi. Bartin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, ögretim elemanlari Yrd. Doç. Dr. Deniz Çelik, Yrd. Doç. Dr. Kivanç Bakir, Okt. Yildiray Bulut ve Okt. Volkan Payasli öncülügünde diger ögretim elemanlari ve ögrenciler tarafindan yaklasik 500 plastik kapak toplandi. Toplanan plastik kapaklar Bartin Emniyet Müdürlügü görevlilerine teslim edildi.