Avrupa Birligi Archimed programinca desteklenen ve 2006-2009 yillarinda Yunanistan, Italya, Kibris, Türkiye ve Ürdün tarafindan yürütülen ManagMed projesi tamamlanmistir.

Yayın Tarihi : 02/12/2009

Avrupa Birligi Archimed programinca desteklenen ve 2006-2009 yillarinda Yunanistan, Italya, Kibris, Türkiye ve Ürdün tarafindan yürütülen ManagMed ( Integrated Development and Management of NATURA 2000 Protected Areas Through Innovative Techniques in East Mediterranean ) projesi tamamlanmistir. Proje koordinatörü Prof.Dr. Dimitrios Emmanouloudis'in daveti ile Türkiye'yi bu projede temsil eden Orman Fakültesi Dekan Yardimcisi Prof.Dr.Nedim Saraçoglu projenin Yunanistan, Italya ve Kibris'ta yapilan toplantilarina katilmistir. Proje sonuçlarini içeren 9 adet kitapçik Üniversite Kütüphanesi ve Orman Mühendisligi Bölümü Kitapliginda akademik personel ve ögrencilerin bilgilerine sunulmustur.