BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

15 Temmuz Sehitlerinin Aileleri ve Gazileri Için Dayanisma Kampanyasi

Yayın Tarihi : 29/07/2016

15 Temmuz Dayanisma Kampanyasi…

15 Temmuz 2016 Silahli darbe Tesebbüsünde sehit olan vatandaslarin aileleri ile yaralananlara yönelik, "Dayanisma Kampanyasi" baslatildi.

Açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldirmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 Silahli Darbe Tesebbüsü, Sayin Cumhurbaskanimizin dirayeti, hükümetimizin kararli tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çikmasiyla bertaraf edilmistir. Bu vesile ile sanli tarihimizin sayisiz örneklerinde oldugu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermistir. Söz konusu hain silahli darbe tesebbüsünde sehit olan vatandaslarimizin ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralilarimizin acilarina ortak olmak için hükümetimiz sehit ve gazilerimize taninan bütün haklari tanimis ve tüm imkanlarini seferber etmistir. Ayrica, hamiyetperver aziz milletimiz de yasanan bu aci karsisinda yogun yardim etme talebinde bulunmustur."

Milletimizin bu yogun yardim taleplerini karsilamak amaciyla, Basbakanligimizin Genelgesi'yle baslatilan "Dayanisma Kampanyasi"na katilmak isteyen akademik ve idari personelimiz yardimlarini asagidaki hesap numaralarina yapabileceklerdir.