15 Temmuz Demokrasi Şehidi Yaman, Kabri Başında Anıldı

Yayın Tarihi : 14/07/2018
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Camisi İmamı Mustafa Yaman, Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki mezarı başında anıldı.

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Şehit Yaman'ın, Ulus İlçesi Çubuklu Köyündeki kabri ziyaret edildi. Burada okutulan Mevlid-i Şerif’e Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ulus Kaymakamı Recep Hasar, İl Jandarma Komutamı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Edilen duaların ardından 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Yaman’ın kabrine karanfil bırakıldı.