Üniversitemizde Rektör Adaylarinin Seçimle Belirlenmesi Hakkinda

Yayın Tarihi : 15/07/2016

Degerli Ögretim Üyemiz,

Yüksekögretim Kurulu Baskanligi 2547 sayili Kanunun 13 üncü maddesi uyarinca Üniversitemizde Rektör adaylarinin seçimle belirlenmesine ait takvimi tespit etmis bulunmaktadir.

Buna göre Üniversitemiz Rektör Adaylarini belirleme seçimi “Rektör Adaylarinin Seçimle Belirlenmesine Iliskin Usul ve Esaslar” çerçevesinde 26 Temmuz 2016 Sali günü 10.00-16.00 saatleri arasinda Üniversitemiz Konferans salonunda yapilacaktir.

“Rektör Adaylarinin Seçimle Belirlenmesine Iliskin Usul ve Esaslar”in Oy Verme Islemlerine Iliskin 8-a maddesinde “Rektör tarafindan hazirlanilan listede ismi bulunan her ögretim üyesi kendisine imza karsiligi verilen mühürlenmis pusulaya, (...) bir tek profesör ismini yazarak, bir zarf içine koyar ve seçim sandigina atar. Oylama gizli yapilir, sayim ve döküm ise açik olarak gerçeklestirilir.” kurali yer almaktadir.

Bilgilerinizi ve seçimin baslayabilmesi için gerekli çogunlugun saglanmasi amaciyla 26 Temmuz 2016 Sali günü saat 10.00’da Üniversitemiz Konferans salonunda hazir bulunmanizi önemle rica ederim.

Prof. Dr. Ramazan KAPLAN

FORMLAR:

1-Rektör Adaylarinin Seçimle Belirlenmesine Iliskin Usul ve Esaslara ulasmak için tiklayiniz.

2-Rektör Adaylari Bilgi Formuna ulasmak için tiklayiniz.

3-Özgeçmis Formuna ulasmak için tiklayiniz.