Üniversitemiz Eskisehir’den Lise Ögrencilerini Agirladi

Yayın Tarihi : 09/05/2017

Bartin Üniversitesi’ni gezen Eskisehir Kiliçoglu Anadolu Lisesi ögrencileri bölüm ve programlar hakkinda bilgi aldi.

Eskisehir Kiliçoglu Anadolu Lisesi ögrencileri, Bartin Üniversitesi’ni gezerek laboratuvarlarda yapilan çalismalari yerinde gördüler. Kutlubey Kampüsü’nü gezen ögrencilere ilk olarak üniversitenin genel yapisi hakkinda bilgi verildi. Basin Yayin Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu burada ögrencilere Bartin Üniversitesinin 7 fakülte, bir yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulunda yer alan bölümler ve programlar hakkinda konustu. Kariyer planlamasi konusunda da bilgilerin verildigi ziyarette, üniversite adaylarinin yurt disi egitim olanaklari, çift ana dal ve yan dal programlari, yurt imkânlari ve Bartin ile ilgili sorulari cevaplandirildi.