Türkiye Türkçesi Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları

Yayın Tarihi : 13/08/2018

2018-2019 akademik yılı için uluslararası aday öğrenciler tarafından yapılan başvurular sonucunda üniversitemize kayıt hakkı kazananlar için yapılan Türkçe Dili Yeterlilik Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Okuma-Anlama, Dinleme, Yazma ve Konuşma olarak 4 farklı beceride gerçekleştirilen yeterlilik sınavında başarılı ve başarısız olan öğrencilere ait sınav sonuç listesine bu ilandan ulaşılabilmektedir.

Başarılı veya başarısız tüm öğrencilerimiz, kayıtlarını 13-17 Ağustos tarihlerinde başvurduğu ve öğrenim görmeye hak kazandığı ilgili birimden yaptırabilirler.

Sınavlarda başarı sağlayan adaylarımız; sonuç belgelerinizi 14 Ağustos 2018 Salı günü, konuşma sınavının yapıldığı BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi) binasından alabilirsiniz.

Sınavda yeterli başarıyı sağlayamayan öğrencilerimiz Merkezimizde hazırlık sınıflarına kayıt olmak için lütfen BÜ-DEM ile irtibata geçiniz.

Detaylı bilgi için: https://budem.bartin.edu.tr

SON Duyurular