Sözleşmeli Personel Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2021-01)

Yayın Tarihi : 01/12/2021
Üniversitemiz tarafından 8 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen 40 adet sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvurular sonucunda ön değerlendirme sonuçları ilan kodları itibarıyla aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişime açılmıştır.

Varsa sıralama sonuçlarına itiraz eden adayların dilekçelerini kanıtlayıcı belgeleri ile birlikte yazılı olarak Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şube Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri veya dilekçelerini personel@bartin.edu.tr adresine PDF ortamında en geç 3 Aralık 2021 tarihi mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir. Belirtilen süreye kadar ulaşmayan veya T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Nihai değerlendirme sonuçları 6 Aralık 2021 günü ilan edilecek ve kazanan adayların teslim etmeleri gereken belgeler ile diğer hususlar ayrıntılı olarak duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

SONUÇLAR :

-2021-1 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Lojistik) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-2 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Muhasebe) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-3 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Yönetim Bilişim Sistemleri) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-4 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Maliye) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-5 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Kütüphaneci) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-6 ilan kodlu 15 (onbeş) kişilik Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-7 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-8 ilan kodlu 10 (on) kişilik Destek Personeli (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-9 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Destek Personeli (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-10 ilan kodlu 5 (beş) kişilik Destek Personeli (Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2021-11 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Destek Personeli (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular