Sözleşmeli Personel Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2021-02)

Yayın Tarihi : 30/12/2021
Üniversitemiz tarafından 8 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen Sözleşmeli personel pozisyonuna Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılan başvurular sonucunda nihai değerlendirme sonucu aşağıdaki bağlantı adresinden erişime açılmıştır.

Sözleşmeli pozisyona ASIL aday olarak yerleşmeye hak kazanan adayın 12 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN başvuru yapması gerekmektedir. Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen bu hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. Asıl olarak yerleşmeye hak kazananın süresi içerisinde başvuru yapmaması veya asıl olarak yerleşenin hakkından feragat ettiğini yazılı olarak bildirmesi halinde yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirmeye davet yapılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayın evrak kontrolü ve arşiv araştırması olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendisine bildirimde bulunulacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarına Kariyer Kapısından da erişebilmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

-Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi (Şahsen evrak tesliminde doldurulacaktır)
-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. "Örneğin, büro personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.")
-Fotoğraf (6 Adet)

NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUCU:

-2021-12 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Maliye) alımı nihai değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular