Rektör Uzun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Yayın Tarihi : 04/05/2017

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevi için tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bartin Il Jandarma Alay Komutani J. Kd. Alb. Osman Aslan, Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Abdulsettar Bayram, Gençlik ve Spor Il Müdür Ali Özdemir, Nüfus Il Müdürü Mehmet Salih Yasar, Il Halk Sagligi Müdürü Dr. Dursun Koç, Bartin Genç Is Adamlari Dernegi (BARGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Necmi Balik ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Uzun’u yeni görevinden dolayi tebrik ettiler.

Rektör Uzun ise tebrik ziyaretlerinden duydugu memnuniyeti dile getirerek “Üniversiteler bulundugu kent ve bölgenin en önemli dinamikleridir. Bu noktada Bartin ve çevresindeki dinamikleri gözeterek yürüttügümüz çalismalarla, ülkemizin gelecegine daha çok katkida bulunmayi hedefliyoruz. Üniversitemiz iç ve dis dinamiklerini harekete geçirme sorumluluguyla, ülkesine ve bölgesine güç katan ve tesvik eden taraf olacaktir.” dedi.