Rektör Uzun’a tebrik ziyaretleri basladi

Yayın Tarihi : 02/05/2017

Bartin Üniversitesi Rektörlügüne atanarak göreve baslayan Prof. Dr. Orhan Uzun’a tebrik ziyaretleri basladi.

Bartin Üniversitesi Rektörlügüne atanarak görevine baslayan Prof. Dr. Orhan Uzun, tebrik için ziyaretine gelenleri kabul etti. Bartin Il Emniyet Müdürü Isa Aydogdu, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Mahmut Sahin, Egitim-Bir-Sen Bartin Subesi Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile Insan Hak ve Hürriyetleri Yardim Vakfi (IHH) Bartin Sube Baskani Selami Ünsal, Rektör Uzun’a yeni görevinin hayirli olmasini dilediler.

Rektör Uzun ise ziyaretlerden duydugu mutlulugu dile getirerek “Üniversitemizde uluslararasi nitelikleri gözeterek Bartin ve çevresi basta olmak üzere ülkemize yeni, önemli kazanimlarda bulunmak için gayret gösterecegiz. Yapacagimiz çalismalar sayesinde bölgesel kalkinmaya üniversite olarak katki sunmak istiyoruz. Ülkemizin stratejik hedefleri dogrultusunda yürüttügümüz bilimsel çalismalarla da sürece katki sunmayi, ögrencilerimizi de bu dogrultuda nitelikli bireyler olarak gelecege tasimayi amaçlamaktayiz.” dedi.