Rektör Uzun’a Hayirli Olsun Ziyaretleri

Yayın Tarihi : 10/05/2017

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, tebrik ziyaretine gelenleri kabul etti.

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a göreve baslamasinin ardindan tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Il Milli Egitim Müdürü Yasar Demir, Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Ertugrul Karalar ve beraberindeki heyet ile Türk Egitim-Sen Sube Baskani Sezai Hangisi ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Uzun’a yeni görevinin hayirli olmasini dilediler.

Ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun ise “Cumhurbaskanimizin teveccühleriyle yüklendigimiz sorumlulugu en iyi sekilde yerine getirmek için çalismalarimiza basladik. Ülkemizin hedefleri dogrultusunda üniversite olarak elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Kadim bir milletin fertleri olarak kendi sosyolojik ve kültürel yapimizi, deger dünyamizi dikkate alarak verecegimiz ögrenimle nitelikli bireyler yetistirecegiz. Kalite odakli çalismalarimizla basta Bartin ve bölgemiz olarak ülkemizin kalkinmasinda destek olacagiz. Bu noktada iyi temennilerde bulunan herkese tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.