Rektör Uzun, fakülteleri ziyaret etti

Yayın Tarihi : 04/05/2017

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversite bünyesindeki fakülteleri ziyaret ederek akademisyenlerle bir araya geldi.

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kutlubey Kampüsündeki ziyaretlerinin ardindan, Agdaci Kampüsündeki fakülteleri de gezdi. Üniversite bünyesinde yer alan 7 fakültede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi alan Rektör Uzun, burada ögretim elemanlarinin temennilerini dinledi. Hedefleri olan bir ülkenin vizyonu bulunan bir üniversitesi haline geleceklerini vurgulayan Rektör Uzun, “Ülkemizin hedeflerini gerçeklestirme dogrultusunda üniversitemiz elinden gelen gayreti gösterecektir. Dogal güzellikleri, ormanlari ile dikkati çeken Bartin’i,  ilimizdeki tüm paydaslarla birlikte projeler üreterek ileri seviyelere tasimamiz gerekmektedir. Yöremizin bu imkânlarini degerlendirecek adimlar atarak bu noktada ihtisaslasma çabalarina önem veren, ilimizin stratejik gücünü degerlendiren programlari destekleyecek ve nitelikli bir egitimle donanimli ögrenciler yetistirecegiz.” dedi.

Hedeflerin sürdürülebilir kilinmasi için ortak bir çalisma yürütülmesi gerektiginin de altini çizen Rektör Uzun, “Hedeflerimizi sürdürülebilir kilmak için ortak akli harekete geçirerek tüm iç ve dis paydaslarimizla var gücümüzle çalismaliyiz. Burada üniversitemizin her bireyi üzerine düsen sorumlulugun farkinda olarak projeler üretmeli ve çalismalarini topluma ulastirmalidir.” diye konustu.