Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı Başvuruları

Yayın Tarihi : 05/02/2019
Değerli Öğretim Elemanları;

2019-2020 eğitim öğretim yılında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen alanlarda, Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında öğrenci ve öğretim elemanı değişim hareketliliği ile ilgili yazı ve konuya dair Yürütme Kurulu Kararı aşağıda yer almaktadır.

Üniversitemizin Mevlana Değişim Programı protokolü olan/imzalanacak olan yurt dışındaki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının 12 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar proje yürütücülerinin kendi şifreleri ile www.yoksis.yok.gov.tr internet adresi üzerinden girişlerinin yapılması; başvuru çıktılarının ise Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğü aracılığıyla üst yazı ekinde en geç 26 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 05 Şubat 2019 tarihli yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 30 Ocak 2019 tarihli yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular