Polonya’da gerçekleşecek 'Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi'ne başvurular başladı

Yayın Tarihi : 27/05/2019
Bartın Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü Polonya’da Gerçekleşecek Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesine ortak oldu.

Böylece  06-14 Ağustos 2019 tarihlerinde Polonya’nın Trzcianka şehrinde “TSD Sport” koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek “Long Lake Story” isimli Erasmus+ Gençlik Değişimi projesinde sende ülkemizi ve üniversitemizi temsil edebilirsin.

“Long Lake Story” gençlik değişim projesinde ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmek isteyen 18 – 25 yaş arası öğrenciler 10 Haziran 2019 son başvuru tarihine kadar ön başvuru formunu doldurabilirler.

Ön başvurusu uygun görülen adaylarla İngilizce sözlü mülakat için iletişime geçilecek, projeye katılmaya hak kazanan öğrenciler ise 20 Haziran 2019 tarihinde açıklanacaktır.

Projede İtalya, İspanya, Gürcistan, Sırbistan, Polonya ve Türkiye’den toplamda 36 gençle 9 gün boyunca Polonya’nın Trzcianka şehrinde Avrupa birliği fırsatlarıyla kişisel gelişim, serbest zamanları aktif değerlendirme yolları, kültürlerarası öğrenme ve Avrupa entegrasyonu konularında yapacakları gençlik çalışmalarıyla bir araya gelinecektir.

Proje kapsamında yeme-içme ve konaklama masrafları projeden karşılanacaktır.

Seyahat masraflarının 275 Euro’ya kadarı projeden karşılanacak olup katılımcılar önce kendi biletlerini alacak ödemeler ise proje sonunda gerçekleştirilecektir.

Detaylı Bilgi İçin:

Ahmet ABALI - Erasmus+ Gençlik Projeleri Sorumlusu
evs@bartin.edu.tr

Bartın Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, Ağdacı kampüsü, Yahya Kemal Beyatlı Dersliği

EKLER

SON Duyurular