Ögretim Üyesi Ilani(2015-03)

Yayın Tarihi : 31/03/2015

Üniversitemiz Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalina 2547 sayili Kanun, Ögretim Üyeligine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeligi ile “Bartin Üniversitesi Ögretim Üyeligine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi” hükümlerine göre 1 adet Yardimci Doçent alinacaktir. Konuya iliskin ilan 30/03/2015 tarihli Zaman gazetesinde yayimlanmistir. Son basvuru tarihi ise 13/04/2015 tarihi mesai bitimidir.

Basvuruda bulunacak adaylarin ilan metninde istenilen belgelerle birlikte http://www.bartin.edu.tr/academics.aspx?ID=8 internet adresinden erisebilecekleri Üniversitemiz Ögretim Üyeligine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi göre sagladiklari “Ögretim Üyesi Kadrolarina Yükseltilme ve Atanmalarda Degerlendirmeye tabi Yayin, Faaliyetler ve Puanlama Tablosu ve Beyannamesi”ni hazirlayarak basvuru formlarina ve yayin dosyalarina eklemeleri gerekmektedir.

Ilan metni için tiklayiniz

Ögretim Üyesi basvuru formu için tiklayiniz