Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2021-05)

Yayın Tarihi : 21/01/2022
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Rektörlük bünyesine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları kişisel verilerin korunması kuralına uygun olarak maskeli şekilde aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların HES kodunu almış olması gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2021-36 Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-37 Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Sosyal Hizmet Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-38 Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Gelişimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-39 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-40 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-41 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Ebelik Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-42 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Makineleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-43 Rektörlük Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-44 Rektörlük Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular