Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2021-04)

Yayın Tarihi : 21/12/2021
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Bartın Meslek Yüksekokulu, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Rektörlük bünyesine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları kişisel verilerin korunması kuralına uygun olarak maskeli şekilde aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların HES kodunu almış olması gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2021-20 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Deneysel Psikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-21 Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk ve İslam Sanatı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-22 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-23 Fen Fakültesi Matematik Bölümü Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-24 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Ebelik Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımına müracaat eden olmamıştır.

2021-25 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ. (Fakültenin yazısına istinaden güncelleme yapılmıştır.)

2021-26 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ. (Fakültenin yazısına istinaden güncelleme yapılmıştır.)

2021-27 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-28 Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Sosyal Hizmet Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-29 Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-30 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-31 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-32 Bartın Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-33 Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-34 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-35 Rektörlük Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular