Ingilizce Hazirlik Siniflari Hakkinda

Yayın Tarihi : 28/09/2016

Ingilizce Hazirlik Siniflari 03 Ekim 2016 tarihinde egitime baslayacaktir.  Hazirlik sinifi ögrencileri  Egitim Fakültesi Binasi 3. katta bulunan 312, 313, 314 nolu siniflarda egitim göreceklerdir.

Hazirlik sinifini seçen ancak daha sonra vazgeçen ögrencilerin 7 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kendi Fakülte ve Yüksekokul ögrenci islerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu konuda görüsmek isteyen ögrenciler hazirlik sinifi koordinatörlügü (BESYO Binasi 4. Kat 405 Nolu Ofis) ile irtibata geçebilirler.

03 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da yapilacak olan Seviye Belirleme Sinavina tüm hazirlik sinifi ögrencilerinin girmesi gerekmektedir. Ayrica sinavdan önce saat 09:30’da hazirlik birim koordinatörlügü tarafindan bilgilendirme yapilacaktir.

Ilgili ögrencilere duyurulur.