Doktora Sonrası Sözleşmeli Araştırmacı Çağrısı (2023-01)

Yayın Tarihi : 09/03/2023
Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun Ek 34 üncü maddesi ile “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Doktora Sonrası Sözleşmeli Araştırmacı Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar” uyarınca Üniversitemiz tarafından yürütülen projelerde çalıştırılmak üzere Doktora Sonrası Sözleşmeli Araştırmacı istihdam edilecektir.

İlan edilen kadrolara ve başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Online başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

Özgeçmiş ve Eserler Listesi  (Formatına ulaşmak için TIKLAYINIZ.)

Kurumdışı Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir. Bağlantı adresine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Kurum Dışı Personel İçin Adli Sicil Belgesi (E-devletten alınan belgeler kabul edilir. Bağlantı adresine ulaşmak için TIKLAYINIZ.)

Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Mezun Belgeleri (E-devlet üzerinden alınmış karekodlu olmalıdır.)

Kurum Dışı Personel İçin Hizmet Belgesi (E-devletten alınan belgeler kabul edilir. Bağlantı adresine ulaşmak için TIKLAYINIZ.)

FRM-0930 Genel Puan Beyannamesi (Doktora Sonrası Araştırmacılar İçin)

Not: Başvurular hakkında bilgi almak isteyen adaylar 0 378 501 1000 (5017-5033) numaralı telefon numarasından ya da WHATSAPP İletişim Hattından yardım alabilirler.

SON Duyurular