2021 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi

Yayın Tarihi : 29/12/2021
Değerli Akademisyenlerimiz;

2021 yılı Akademik Teşvik  Ödeneği  başvuruları  03  Ocak  2022 Pazartesi  günü  Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden (Akademik Performans Bilgi Sistemi/Bilgi Girişi) başlayacak olup, öğretim elemanlarımız tarafından ayrıca  fiziki  olarak  dosya  hazırlanmayacaktır.

Başvuru sahipleri tarafından, 2021 yılı Akademik Teşvik ödeneği başvurusunda esas alınacak  veri  girişlerinin yönetmeliğe uygun  olarak  yapılması, akademik faaliyetlere ilişkin kanıtlayıcı belgelerin eksiksiz olarak sunulması süreçlerin  sorunsuz yürütülebilmesi açısından büyük önem arz etmektedir.

Öğretim elemanlarının takvimde belirtilen itiraz tarihleri sürecinde, yalnızca itiraza konu olan işlemle ilgili ek belge sunulabilecektir. Bunun dışında akademik teşvik puanını etkileyecek belgeler itiraz sürecinde dikkate alınması mümkün olmayacaktır.

Tüm öğretim elemanlarımıza duyurulur.

Akademik Teşvik Ödeneği başvuru takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akademik Teşvik Ödeneği başvurularında istenen belgelere dair hazırlanan kılavuza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akademik Teşvik Başvuru işlemleri kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akademik Teşvik Ödeneği başvuru süreciyle ilgili akademik birimlere gönderilen yazıya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular