BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Başvuruları Yedek Sonuçları

Yayın Tarihi : 29/08/2018

Bartın Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı için uluslararası öğrenci başvuruları yedek aday yerleştirme sonuçları açıklandı.

 

18 Haziran – 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında uluslararası öğrenci statüsünde Üniversitemiz programlarına alınan başvurulara göre yedek olarak yerleşen adayların sonuçları açıklanmıştır.

 

Üniversitemiz bölümlerine asıl olarak yerleşen öğrencilerin kayıtları, 10-14 Eylül tarihleri arasında kayıt hakkı kazanılan akademik birimden veya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan yapılması gerekmektedir.

 

Adayların kabul mektupları adayların e-posta adreslerine gönderilmekte olup aynı zamanda başvuru sonuç ekranından da indirebilirler.

 





 

Kayıt hakkı kazanan asıl aday öğrenciler için 4 beceriyi ölçecek şekilde yapılacak olan Türkçe Dil Yeterlilik Sınavı 10 Eylül 2018 tarihinde Ağdacı Kampüsü Orman Fakültesi Binasında saat 10:00’da başlayacaktır.

 

Adayların, sınava katılım sağlayıp sağlamayacakları bilgisi için listelerde yer alan tüm aday öğrencilerimizin aşağıdaki linkten paylaşılan kısa formu (TÜRKÇE DİL YETERLİLİK SINAVINA KATILIM FORMU) en geç 06 Eylül 2018 tarihine kadar doldurmaları önemle rica olunur.

 

C1 düzeyinde Türkçe Yeterlilik Belgesi bulunmayanlar Üniversite tarafından 10.09.2018 tarihinde yapılacak olan Türkçe Dil Yeterlilik Sınavına alınır. Bu sınavda başarısız olan adaylar; Üniversitemizde Türkçe Hazırlık Eğitimi almak istemeleri halinde BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi) ofisine bizzat gelerek ya da +90 378 223 5498 / +90 544 966 0199 numaralı telefonlardan ya da budem@bartin.edu.tr veya hudemir@bartin.edu.tr e-posta adreslerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir.

 

Detaylar için: www.budem.bartAin.edu.tr 





 

NOT: Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yerleştirilen adayların kaydı yapılmayacaktır, bu durumdaki öğrenciler daha sonra herhangi bir hak iddia edemezler. Üniversite bu durumdaki öğrenciler hakkında gerekli yasal işlemi yapmaya yetkilidir.

 

Uluslararası Öğrenci ve Yurtdışı Eğitim Koordinatörlüğü

SON Duyurular