BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

2013 2. Dönem BAP Proje Basvurulari Baslamistir

Yayın Tarihi : 01/11/2013

BILIMSEL ARASTIRMA PROJELERI BASVURU SARTLARI

1- Basvurular http://bap.bartin.edu.tr/ web adresinden 9 Ekim 2013-08 Kasim 2013 tarihleri arasinda online yapilacaktir. Belirtilen tarih araliginda online olarak yapilan basvurularin basvuru çiktilari son teslim tarihine kadar ilgili birim amirine imzalatilip BAP koordinatörlügü birimine iletilmedigi taktirde basvurular dikkate alinmayacaktir.

2- Proje basvurulari, Bartin Üniversitesi Bilimsel Arastirma Projeleri Yönergesine uygun olmalidir.

3- Projelerde talep edilen her türlü mal ve hizmet alimi ayrintili olarak gerekçesiyle birlikte yazilmalidir.

4- Makine teçhizat ve sarf malzeme alimi, en az bir firmadan alinacak proforma fatura ile belgelendirilmelidir.

5- Proje bütçesi hazirlanirken, giderlere KDV tutari eklenerek maliyet hesaplanmalidir.

6- Projelerde bilgisayar, yazici, fotograf makinesi vb. kalemlere ödeme yapilmayacaktir. Bu yüzden yeni proje basvurularinda projelere bilgisayar, yazici ve fotograf makinesi gibi cihazlarin yazilmamasi gerekir.

7- Bilimsel Arastirma Projesi basvurularinin degerlendirilmesinde içerik yönünden eksiklikler bulunmasi halinde hakeme gönderilmeden reddedilecektir.

8- Hakem görüsleri olumlu olsa bile bütçe tekliflerinin abartili olmasi ya da gerçekçi olmamasi ve BAP yönergesi ile uyumlu olmamasi halinde komisyonumuzca reddedilecektir.

9- Bir yürütücünün ayni anda, lisansüstü ögrenim ve arastirma projelerinde en fazla 3, diger proje türlerinde 1 projesi desteklenecektir.

10- Bütçe imkanlari dikkate alinarak yüksek lisans proje önerileri maksimum 4.000,00 TL, doktora proje önerileri maksimum 8.000,00 TL, , bunlarin disinda kalan proje önerileri maksimum 15.000,00 TL’ye kadar desteklenecektir.

11- Lisansüstü proje basvurularinda proje basvuru çiktisinin Enstitü Müdürlerine onaylatilmasi ve projenin tez konusu oldugu ve yürütücüsüne dair belgenin de proje ekinde ibraz edilmesi gerekmektedir.