"III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı

Yayın Tarihi : 17/11/2023
"III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı" 29-30 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla Bartın Üniversitesi ev sahipliğinde ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, KTB Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecektir. Çalıştay yüz yüze ve çevrimiçi birlikte olacaktır.

Çalıştaya katılmak ve katkı sağlamak isteyen kişilerin web sayfasında bulunan "Katılım Talep Formu"nu doldurmaları gerekmektedir.

Çalıştaya yüz yüze ve çevrimiçi katılım sınırlı olduğundan katılım talepleri bilim kurulumuzca değerlendirildikten sonra 22 Kasım 2023 tarihinde web sayfamızda “Katılımcı Listesi” yayınlanacaktır.

Etkinlikle ilgili detaylara https://www.engelsizbilisim.org/erisilebilirkutuphane/ adresinden erişilebilmektedir.
Etkinlik Yeri
: Kütüphane Konferans Salonu (Kutlubey Yerleşkesi)
Etkinlik Başlangıç Tarih ve Saati
: 29.11.2023 10:00