BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemize bir madalya da Avrupa Raffa Şampiyonası’ndan geldi

Yayın Tarihi : 02/11/2019
Üniversitemiz öğrencisi, milli sporcu Havanur Nair, ilk defa katıldığı Avrupa Gençler Raffa Şampiyonası’nda Çift Kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

Almanya'nın Gersthofen şehrinde düzenlenen Avrupa Gençler Raffa Şampiyonası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Havvanur Nair, çift kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

İlk defa katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya almaya hak kazanan milli sporcu Nair, böylece kariyeri için iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Üniversite olarak sporun birçok alanında yer aldıklarının ve alınan başarılarla Türk sporuna değer kattıklarının altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Güreş, halter, bocce, kickboks, boks, muaythai ve daha birçok alanda sporcular yetiştirerek, ülkemiz sporuna değer katmaya devam ediyoruz. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz birçok branşta katıldıkları uluslararası müsabakalarda elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandırıyor. Nitelikli öğrenme ortamlarında aldıkları kaliteli eğitimin yanı sıra gösterdikleri gayret ile başarıya ulaşan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu düşüncelerle ilk defa katıldığı Avrupa Raffa Şampiyonası’nda gümüş madalya alma başarısı gösteren öğrencimiz Havvanur Nair’i de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz başta olmak üzere tüm öğretim elemanlarımıza da en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

SON Haberler

  • BARÜ bilgiye erişim noktasında çalışmalarına devam ediyor

  • Bilim toplumla buluştu: Bartın halkına Amastris Antik Kenti anlatıldı

  • BARÜ’lü öğrenciye 'Afet Teknolojileri Zirvesi'nde jüri özel ödülü

  • BARÜFEST’25’te öğrenciler doyasıya eğlendi

  • BARÜ’de mezuniyet coşkusu yaşandı

  • Rektör Akkaya’ya il protokolünden ziyaretler devam ediyor

  • BARÜ’den bilim dünyasına yeni bitki türü: “Paflagonya Belumotu”

  • BARÜ'de engelli bireylere yönelik afet farkındalık eğitimi imkânları görüşüldü

  • BARÜ ile AFAD arasında iş birliği protokolü imzalandı

  • BARÜ’den önemli başarı: 2 alanda dünyada ilk 200’de