Üniversitemizde yeni atamalar

Yayın Tarihi : 09/02/2018

Üniversitemiz Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Çelikyay, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Gençel ile Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Cengiz ve Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş’un atamaları gerçekleştirildi.

Son yapılan atamalarla 529 akademik personeli olan üniversitemizin profesör sayısı 23’e, doçent sayısı 37’ye yükseldi. Üniversitemizde 167 yardımcı doçent, 88 öğretim görevlisi, 171 araştırma görevlisi, 22 okutman, 12 uzman ve bir çevirici ile 8 yabancı uyruklu öğretim elemanı yer almakta.

Rektör Uzun tebrik etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ataması gerçekleştirilen öğretim üyelerini tebrik ederek, yeni unvanlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektör Uzun, “Üniversitemiz, Yükseköğretimde misyon farklılaşmasına odaklanan, bölgesel katkıyı ön planda tutarak uluslararası bir vizyonu benimseyen yapıda çalışmalarını sürdürme gayretindedir. Yenilikçi, kalite odaklı ve yeni nesil bir üniversite olma yolunda bir yandan eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam ederken diğer yandan bilgi üreten bir fabrika haline gelmeyi hedefliyoruz. Büyük bir aile olarak, başarı çıtamızı daha yukarılara çıkarmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Bu düşüncelerle ataması gerçekleştirilen öğretim üyelerimizi tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü