Üniversitemiz yerleşkelerinde karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler oluştu

Yayın Tarihi : 25/01/2022
Bartın’da etkili olan kar yağışıyla birlikte yerleşkelerimizde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Bartın’da Aralık ayı sonunda yağan karın ardından bu hafta sonu da etkili olan kar yağışı Üniversitemiz yerleşkelerini beyaza bürüdü. İletişim Koordinatörlüğü tarafından çekilen fotoğraf ve videolara kartpostallık görüntüler yansıdı.

Türkiye’nin en iyi 10’uncu, Dünya’nın ise 189’uncu yeşil kampüslerine sahip olan Üniversitemizde, derslik, idari ve araştırma binaları ile birlikte yeşil alanlarda güzel görüntüler oluştu. Üniversite personeli ve öğrencilerin eşsiz manzara ile fotoğraflar çektirirken, yerleşkelerde yer alan köpeklerin ise karın keyfini çıkardığı karelere yansıdı.