Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesine Yeni Atama

Yayın Tarihi : 23/08/2019
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Sevim Çelik Atandı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sevim Çelik göreve başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Çelik’i tebrik ederek, “Sağlık Bilimleri Fakültemizin kurulmasıyla ülkemizin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu kalifiyeli insan gücüne destek sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl üniversite yerleştirme sonuçlarına göre Sağlık Bilimleri Fakültemize bağlı hemşirelik bölümü, yüzde 100’lük doluluk oranına ulaştı. Gelecek yıllarda fakülteye açacağımız yeni bölümlerde de aynı doluluk oranına ulaşacağımızı düşünüyorum. Değerli hocamız Prof. Dr. Sevim Çelik’in de Bartın Üniversitesi ailesine katılması ile birlikte Sağlık Bilimleri Fakültemiz bilimsel anlamda adından söz ettirmeye başlayacaktır. Bu düşüncelerle Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sevim Çelik’i tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.