Üniversitemiz Kampüslerinde karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler oluştu

Yayın Tarihi : 18/01/2021
Bartın’da hafta sonundan bu yana etkili olan kar yağışıyla birlikte Üniversitemiz kampüslerinde kartpostallık görüntüler oluştu.

Bartın’da Cumartesi gününden itibaren yağan kar yağışı Üniversitemiz kampüslerini beyaza bürüdü. Ağdacı ve Kutlubey kampüslerinde kar kalınlığı 60 santimetreyi bulurken, Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün objektiflerine kartpostallık kareler yansıdı.

Türkiye’nin en yeşil kampüsleri arasında yer alan Üniversitemizde derslik, idari ve araştırma binaları ile birlikte yeşil alanlarda güzel görüntüler oluştu. Üniversitemiz personeli ve kampüslere gelen bazı öğrenciler oluşan eşsiz manzara karşısında fotoğraflar çektirdi. Kampüslerde yer alan köpeklerin de karın keyfini çıkardığı fotoğraf karelerine yansıdı.

Üniversitemizin karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kampüslerde, kar yağışı devam ediyor.