Üniversitemiz Ankara’da yoğun ilgi gördü

Yayın Tarihi : 25/07/2019
Ankara’da düzenlenen ‘Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü.

Ankara Anfa Altınpark’ta gerçekleştirilen üniversite tercih fuarında öğretim elemanlarımız üniversite adaylarının sorularını cevapladı.

İki gün süren ve 80’e yakın devlet, vakıf ile özel üniversitesinin katıldığı tercih fuarında, Üniversitemizin standını her gün yüzlerce aday öğrenci ziyaret etti. Fuarlarda Üniversitemizin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programları hakkında bilgiler verildi.  Kariyer planlaması noktasında da tavsiyelerde bulunan öğretim elemanları, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere ve ailelerine anlattı.

Fuarda ayrıca Üniversitemizin yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal ve yandal uygulamaları noktasında sunduğu fırsatlar aktarıldı.

Üniversitemizin özel yaklaşım gerektiren öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetleriyle birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere rahat katılım sağlayabilecek yapıda olduğunun da vurgulandığı tercih fuarında, ÜniversitemizinYükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Engelsiz Erişim Ödülleri'nde Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) kategorisinde toplam 6 ödül aldığı da hatırlatıldı.

Bartın’daki kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir ve konaklama imkânlarının önemine de vurgu yapıldığı fuarlarda, tüm öğrenciler Üniversitemize davet edildi.