BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Sampiyon Güresçiler Rektör Kaplan’i Ziyaret Etti

Yayın Tarihi : 31/05/2012

Erzurum’da düzenlenen üniversiteler arasi güres müsabakalarinda B klasmaninda takim halinde Türkiye sampiyonu olan Bartin Üniversitesi Güres Takimi, sampiyonanin ardindan Milli Takim Kampina gitti. Milli Takim Kampindan dönen güresçilerimiz BESYO Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Nigar Yaman, Takim Antrenörü Ögr. Gör. Bilal Demirhan ve Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz ile birlikte Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i ziyaret etti.

Güres takimimizin basarisindan duydugu memnuniyeti ifade eden Rektör Kaplan, “Üniversitemiz adina gerçekten çok sevindirici bir olay. Insallah bu basarilar ileride katlanarak devam eder. Önümüzdeki yillarda, yeni ögrencilerimiz geldikçe, bu tür basarilarin artacagini düsünüyorum ve sizleri canigönülden tebrik ediyorum.” diye konustu.

Takim Antrenörü; hedeflerinin A klasmaninda sampiyon olmak, Üniversitemizi ve Ülkemizi en iyi sekilde temsil etmek oldugunu söyledi. Sampiyonada Türkiye üçüncüsü olan Rasit Yilmaz’in apandisit ameliyati geçirmesi nedeniyle aralarinda bulunamadigini belirtti. Bunun üzerine Rektör Kaplan Rasit Yilmaz’i telefonla arayarak "geçmis olsun" dileginde bulundu.

Daha sonra sporculara hediyeleri verildi. Takim Antrenörü Ögr. Gör. Bilal Demirhan ise Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a güres milli takim formasi hediye etti. Daha sonra Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz ögrencileri makaminda agirladi.