Rektör Uzun’un Üniversitemize yerleşen öğrencilere ‘Hoş Geldiniz’ mesajı

Yayın Tarihi : 26/08/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, YKS 2020 tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Üniversitemizdeki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için tebrik mesajı yayımladı.

Üniversitemizi tercih ederek programlara yerleşme başarısı gösteren öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Rektör Uzun, “Yaptıkları tercihlerle ‘Bartın Üniversitesi ailesine’ katılma başarısı gösteren tüm öğrencilerimize ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum” dedi.

Rektör Uzun, bir yükseköğretim kurumu olarak en temel önceliklerinin daima öğrenciler olduğunu da ifade ederek, mesajına şu şekilde devam etti:

“Sevgili Öğrencilerimiz, Bir yükseköğretim kurumu olarak en temel önceliğimiz, daima sizlersiniz. Akademik ve idari insan kaynağımız, sürdüreceğiniz tüm eğitim-öğrenim faaliyetlerinde yanınızda olacaktır. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra öğrenmenin sadece dersliklerle sınırlı olmadığı ekosistemimizle de gelişiminiz öncelenecektir. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak ve birbirimizden öğrenerek ülkemizi daha müreffeh yarınlara birlikte taşıyacağız. ‘Seyircisi değil, odağında ol’ anlayışıyla geleceğe yine birlikte yürüyecek, birlikte başaracağız. Bartın Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.”

Kayıt işlemleri e-devlet üzerinden yapılabilecek

Öte yandan tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Üniversitemizi kazanma başarısı gösteren öğrenciler için “2020-2021 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu” da yayımlandı. Bartın Üniversitesi resmi internet sayfasından (w3.bartin.edu.tr) yayımlanan kılavuzla öğrencilere adım adım kayıt yapma aşamaları anlatılıyor.

“Ek Yerleştirme Kayıt Rehberine”ne ulaşmak için tıklayınız…